Gratis verzending vanaf 40,00
Voor 22:00 besteld (ma-zo), vandaag verzonden
Gratis cadeaus en XXL samples vanaf 35

Volleybal

Volleybal is een mooi voorbeeld van een intervalsport. Intensief spel wordt afgewisseld met periodes van korte rust. Er zijn rustperiodes als de bal niet in het spel is, tussen de sets door en wanneer er een time-out aangevraagd wordt. De juiste voeding kan wellicht net dat beetje extra geven op momenten dat je het nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens een intensieve rally in de beslissende set.  Lees meer
Filteren
Filter
Sorteer opAanbevolen
Whey Delicious
Whey DeliciousXXL Nutrition
Vanaf1,29
(1961)
N'Joy Protein Bar
NZVT
N'Joy Protein BarXXL Nutrition
Vanaf2,29
(220)
Multivit - 120 Tabs
Multivit - 120 TabsXXL Nutrition
16,99
(249)
IsoTonic Pro
IsoTonic ProXXL Nutrition
Vanaf16,99
(5)
Endurance Lemon 1140 gram
28,99
(17)
Clear Vegan Protein
Clear Vegan ProteinXXL Nutrition
24,99
(15)
1

Koolhydraten als basis

In een gezond voedingspatroon zijn we op zoek naar een balans tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Een volleyballer of volleybalster heeft op training- en wedstrijddagen extra behoefte aan koolhydraten. Naast je basisvoeding krijg jij met Endurance koolhydraten binnen. Maar Endurance biedt nog veel meer dan koolhydraten alleen. Het is dé ultieme ondersteuning bij iedere vorm van duursport.

Sportdrank tijdens de wedstrijd

Volleybal is een sport die niet tijdgebonden is. De duur van een wedstrijd kan hierdoor flink verschillen. Als een wedstrijd langer duurt dan gepland kan voeding tijdens de wedstrijd net het verschil maken waardoor jij dat kleine beetje hoger springt en de bal wel goed blokt. Tijdens je wedstrijd zou je IsoTonic Pro kunnen drinken om je energievoorraad op peil te houden.

Vitamines en mineralen

Naast macronutriënten zoals eiwitten, koolhydraten en vetten zijn er de micronutriënten vitamines en mineralen. Des te meer je sport, hoe meer vitamines en mineralen je nodig hebt om aan je dagelijkse behoeften te voldoen. Vandaar dat er supplementen zijn om de extra behoefte aan vitamines en mineralen te vervullen. Met MultiVit krijg jij de vitamines en mineralen binnen die afgestemd zijn op sporters.

Aanmelden voor de nieuwsbriefAanmelden voor de nieuwsbrief