Gratis verzending vanaf 40,00
Voor 22:00 besteld (ma-zo), vandaag verzonden
Gratis cadeaus en XXL samples vanaf 35

Tennis

Moet jij tegen een taaie tegenstander die telkens weer terugkomt tot deuce? Speel je een driesetter waarbij iedere set eindigt via een tie-break? Dan kan een tenniswedstrijd soms wel uren duren. Extra energie tijdens de wedstrijd komt goed van pas. Zelfs als je van tevoren goed gegeten hebt.  Lees meer
Filteren
Filter
Sorteer opAanbevolen
Whey Delicious
Whey DeliciousXXL Nutrition
Vanaf1,29
(1961)
Multivit - 120 Tabs
Multivit - 120 TabsXXL Nutrition
16,99
(249)
IsoTonic Pro
IsoTonic ProXXL Nutrition
Vanaf16,99
(5)
Endurance Lemon 1140 gram
28,99
(17)
N'Joy Nuts Bar
Weekaanbieding
N'Joy Nuts BarXXL Nutrition
Vanaf2,29
(12)
Clear Vegan Protein
Clear Vegan ProteinXXL Nutrition
24,99
(15)
1

2 tot 3 uur voor de tenniswedstrijd

Als jij je goed voor wil bereiden op een tenniswedstrijd dan is de juiste voeding belangrijk. Ook het moment van nuttigen is cruciaal. Een grote maaltijd voor de wedstrijd is een goede keuze als je daarna nog minimaal twee uur hebt voordat de wedstrijd van start gaat. Je lichaam heeft tijd nodig om het eten goed te verteren.

1 uur van tevoren

Bij tennis weet je van tevoren niet hoe lang de wedstrijd duurt. Om deze reden adviseren wij om geen snelle koolhydraten meer te nemen kort voordat je begint. Deze tussendoortjes kunnen je kort veel energie geven, met een snelle daling tot gevolg. Wel zou je een kleine maaltijd met langzame koolhydraten kunnen nemen. Dit zorgt voor een constante bloedsuikerspiegel, wat continu energie levert.

De juiste producten op de juiste momenten

De N’Joy Nuts Bar, Endurance en Isotonic Pro bevatten langzame koolhydraten en daarom hebben we deze speciaal voor tennissers geselecteerd. Deze voeding is zowel kort voor de wedstrijd als tijdens een goede optie. Als je een zware wedstrijd hebt gespeeld dan wil je zo snel mogelijk herstellen. Eiwitten worden gebruikt voor herstel van de spieren na sportprestaties.

Aanmelden voor de nieuwsbriefAanmelden voor de nieuwsbrief